De DVR-recorders die wij leveren, vormen het topsegment van de markt en voldoen aan de zwaarste specificaties. Alle recorders uit ons leveringsprogramma kunnen via Internet Explorer worden aangesloten op uw smartphone of tablet, of het nu gaat om een IPhone, Android-gestuurde apparatuur of Windows Mobile.

Wij beschikken over IP-camera’s voor Network Video Recorders (NVR) en hebben Digital Video Recorders (DVR) voor analoge installaties. . Een IP bewakingscamera werkt met netwerkaansluiting waardoor hij op een computernetwerk kan functioneren. Dat betekent mogelijkheid tot internetverbinding en dus ook constante controle. Kom hier meer te weten over de eigenschappen, soorten, prijs, voordelen en ontdek waarop je moet letten bij het kopen van een IP camera. Alle accessoires die nodig zijn om uw beveiligingsinstallatie – thuis of in uw bedrijf – te vervolmaken, kunt u rechtstreeks bestellen op onze website

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er vragen rijzen over de DVR’s of NVR’s uit ons pakket.

IP-buitencamera maakt uitstekende nachtbeelden

De bolvormige Foscam FI9928P is een full hd ip-bewakingscamera die buiten kan worden gemonteerd. De draai-, kantel- en zoomfuncties zijn gemotoriseerd. De Sony-sensor biedt in combinatie met zes infraroodlampen een vér nachtzicht.

De Foscam FI9928P is een full hd 1080p/25fps ‘pan, tilt, zoom’ of ptz-buitencamera met fast ethernet en 802.11b/g/n wifi.

Over de graad van weersbestendigheid vonden we bij Foscam echter geen nadere informatie, zoals een ip-indicatie. We gaan ervan uit dat deze camera onder een afdakje bevestigd moet worden en niet zomaar in de gietende regen gehangen kan worden.

De sleuf voor de microsd-kaart tot 128 GB waarop men lokaal beelden kan opslaan, is wel water- en stofdicht en vooraan bereikbaar zonder dat de camera gedemonteerd hoeft te worden. Je verwijdert gewoon de twee schroeven van de kleine klep om de geheugenkaart te plaatsen.

Kenmerken

De FI9928P gebruikt een lichtgevoelige high-definition cmos van Sony. Deze camera is heel wat groter en zwaarder dan de eerder geteste Foscam FI9900P. De afmetingen zijn 234×209×138mm; deze camera weegt 1,85 kg! Het hoge gewicht heeft vooral te maken met de ingebouwde ptz-motor. Maar het is wel iets om rekening mee te houden bij de montage.

Alle kabels (fast ethernet; audio in; audio uit; stroom; en i/o alarm) vertrekken uit de zeer stevige voet. Een aparte montagedoos is nodig om ze waterdicht te bevestigen (Foscam FAB28).

De koperen schroef voor de apart te monteren, positioneerbare wifi-antenne bevindt zich op de achterkant van de voet.

Rond de lens bevinden zich zes ir-lampen die tot zestig meter ver schijnen in het duister. Vier lampen schijnen dichtbij, twee andere veraf; ze richten zich daarbij automatisch naar de gebruikte lensfocus, die je via de app of webinterface kiest.

Jablotron

Professionele beveiliging is super eenvoudig. Uitbreidbaar met afstandsbediening, gemakkelijk verstelbaar. En het ziet er goed uit !
De JABLOTRON 100 is een revolutionair hybride alarmsysteem (draadloos, bekabeld of een combinatie). Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraak, brand, medische problemen, overvallen en andere mogelijke risico’s.