Met de steeds korter wordende dagen neemt het aantal inbraken terug toe. U kunt zich daartegen beschermen door o.a. uw huis goed te beveiligen. Als uw huis toch wordt bezocht door inbrekers is het handig wanneer u een goede diefstalverzekering heeft afgesloten. Ondanks het feit dat gestolen voorwerpen vaak een emotionele waarde hebben die niet te verzekeren is, kan een inbraakverzekering de pijn enigszins verzachten door vergoeding van (een gedeelte van) de waarde van uw verloren voorwerpen en eventuele schade.

Beveiligingscamera’s

De beste en modernste beveiligingscamera’s die de markt vandaag de dag te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een analoge installatie of naar een beveiligingscamera voor een internetprotocol (IP-camera), alles wat u nodig heeft vindt u in de onze Security Shop inclusief PDF-informatiebladen en aanvullende software.

Ook onze op afstand bedienbare beveiligingscamera’s voldoen aan de hoogste eisen. Wij staan klaar om uw vragen over alle analoge en IP-camera’s uit ons assortiment te beantwoorden.

Fiscale voordelen

Van welke fiscale voordelen geniet ik bij de plaatsing van een beveiligingscamera?Als je de werken laat uitvoeren door een geregistreerde aannemer als SDS geniet je van een verhoogde fiscale aftrek van de beroepskosten tot 120%. Bedrijven brengen de aankoop van de toestellen en installatie in als kost. En gezinnen met een woning van te minste 10 jaar betalen maar 6% BTW op hun investering.